Последни статии

Поляризирани очила и поляризацията като ефект
09 Dec / 2014

Поляризирани очила и поляризацията като ефект

Автор: buhaladmin В категория: Полезно Посещения: 15947 Коментари: 0

Основната причина за използването на поляризирани стъкла за слънчевите очила е, че човешкото око не е способно да разграничи пряката от отразената светлина. В резултат, когато има отражения и отблясъци, възприемаме неточно цветовете на обектите и ни е по-трудно да ги различим.

Слънчеви очила Wayfarer от Ray-Ban
25 Dec / 2013

Слънчеви очила Wayfarer от Ray-Ban

Автор: buhaladmin В категория: Ревю на слънчеви очила Посещения: 4537 Коментари: 0

Ексцентричен дизайн! Стилно излъчване. Комфорт. Провокация!? Не един фешън гуру се е опитал да открие абсолютната формула на успеха. Трудно е да намерим обяснение за гениалните неща. Избират точния момент да се появят, придобиват феноменална популярност и често се случва месеци по-късно, все така красиви, да тънат в забрава. Легендарните модели обаче възкръсват! Отново и отново, години след като сте ги видели за първи път, те продължават да Ви радват. Те са вечни. Нещо повече - гарантират Ви присъствие!

Слънчеви очила Рейбан Уейфеър

Важно при избор на слънчеви очила
09 Mar / 2013

Важно при избор на слънчеви очила

Автор: buhaladmin В категория: Полезно Посещения: 3110 Коментари: 0

Качествените слънчеви очила са много повече от моден аксесоар. Избирайки продукт с гарантиран произход, Вие проявявате грижа за здравето си! Освен да Ви помогнат да изглеждате добре и да се чувствате приятно в собствената си кожа, слънчевите очила имат няколко важни задачи:

Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата (1 страници)