Доставка

Онлайн магазин за слънчеви очила и аксесоари БУХАЛ.БГ Ви предлага безплатна доставка за всички стоки, независимо от тяхната стойност или тегло, в рамките на България чрез куриерите на Еконт Експрес!

При поръчка е важно да попълните коректно всички полета, касаещи адреса за доставка и координатите за връзка. По желание поръчаният продукт може да бъде изпратен и до офис на Еконт Експрес (до поискване), като за целта трябва да упоменете това в процеса на поръчка в полето Добавете коментар към поръчката и съответно да посочите адрес на офис на Еконт Експрес, от който желаете да получите своята пратка. Срокът на доставка е до три работни дни, като честата практика показва, че желаната стока ще бъде при Вас още на следващия ден!

При избор за начин на плащане наложен платеж, е необходимо да заплатите дължимата сума по време на получаване на Вашата пратка. Онлайн магазин за слънчеви очила и аксесоари БУХАЛ.БГ Ви предоставя възможността да прегледате Вашата пратка преди да я платите, като за целта трябва своевременно да съобщите на обслужващия Ви куриер за това Ваше желание. Ако по някаква причина откажете да платите, съответно да приемете, Вашата пратка, разходите по куриерските услуги в обратна посока се поемат изцяло от БУХАЛ.БГ.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!