За нас


ДОБРЕ ДОШЛИ!

БУХАЛ.БГ е онлайн магазин за слънчеви очила и аксесоари, резултат от ентусиазма на екип от оптимисти, почитатели на автентичната красота и хубавата музика.

Стараем се да предложим на нашите клиенти продукти с високо качество и ведро обслужване. Залагаме на добре познатите световни брандове на слънчеви очила, сред които е и най-известната българска марка KWIAT.

Целим да отговорим на очакванията и възможностите на хора, животни и извънземни с разнородни вкусове. Широката гама от модели и дизайнерски идеи включва по нещо за всяка артистична натура, за активните спортисти, както и за всеки, който желае да изглежда стилно.

Препоръчваме на всички да се запознаят с материалите за защита от ултравиолетовите лъчи и поляризацията и да не забравят, че слънчевите очила с гарантиран произход са не просто моден аксесоар, а инвестиция във Вашето здраве.

Надяваме се минутите, прекарани на сайта, да Ви заредят с положителни емоции и добро настроение. Не се съмнявайте, че за нас ще бъде удоволствие да се запознаем с Вашите препоръки и предложения.

С уважение,
Екип от мечтатели на свободна практика